کد خبر 118738
تاریخ انتشار: ۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۱ - ۱۷:۲۱

محققان آمریکایی می گویند افرادی که در میانسالی و سالخوردگی دچار افسردگی می شوند بیش از دیگران در معرض ابتلا به زوال عقل قرار دارند.

به گزارش مشرق، دبورا ای بارنز استاد دانشگاه کالیفرنیا در سان فرانسیسکو و همکارانش می گویند:« اگر راهی برای درمان پیدا نشود بیماری آلزایمر و دیگر بیماری های مربوط به زوال عقل طی چهل سال آینده به طور چشمگیری افزایش خواهند یافت.»

آنها برای انجام این تحقیق بیش از سیزده هزار نفر را که علائم افسردگی در آنها مشاهده می شد و سابقه افسردگی در میانسالی و سالخوردگی را داشتند مورد بررسی قرار دادند و نتایج آزمایشات خود را با افرادی که از بیماری آلزایمر و زوال رنج می بردند مقایسه کردند.

آنها دریافتند افرادی که در سالخوردگی علائم افسرگی دارند دو برابر بیش از دیگران و آنهایی که در میانسالی علائم افسردگی داشتند سه برابر بیش از دیگران در در معرض ابتلا به آلزایمر قراردارند و افسردگی مزمن درطول زندگی با افزایش خطرابتلا به زوال عقل در ارتباط است.

به گزارش پایگاه اینترنتی مدیکال نیوز تودی، زوال عقل در اثر آسیب های مغزی ناشی از کاهش جریان خون به مغز پدیدار می شود. بیش از پنج میلیون نفر تنها در آمریکا از بیماری الزایمر رنج می برند و هزینه های درمانی در این زمینه حدود 172 میلیارد دلار برآورد می شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس